Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. április 7. 19:55

Szeged Televízió: szívélyes köszönő videó a szegedi hősöknek

Az esténkénti tapsolásokhoz és a Szegeden világító szívecskékhez csatlakozik a Szeged Televízió stábja a járvány hőseinek munkáját köszönő videóval.

Hirdetés

Piros, szív alakú párnával, otthonról hozott ablakdísszel és saját, kézműves alkotásokkal igyekszik a Szeged Televízió stábja felvillanyozni azok napját, akik a járvány idején is talpon vannak.

A tévések tudják csak igazán, hogy az adás mennyire fontos: Szeged legfontosabb hírei mellett ezt a rövid videót adják most a szegedi hősöknek:

Aki pedig szereti az „így készült” videókat, annak érdemes megnézni, a keddi Szegedi Híradóban is leadott anyagot arról, hogyan állt össze a Szeged Televízió szívet melengető ajándéka. Kiderül belőle, hogy miben segített Balogh Judit hírigazgató édesanyja, hogy Aradi Mónika vágó ollóval is jól vág, és Várnai Adrienn szerkesztő-riportert mivel lepték meg forgatás közben az egyik lakótelepen. Íme:

A Szeged Televízió üzenete a köszönet mellett az, hogy aki teheti, maradjon otthon, mert csak így fékezhető meg a koronavírus-járvány.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egészségügy köszönet oktatás Szeged Televízió videó járvány koronavírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés