Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. április 7. 13:12

Szájmaszkokkal segíti a város a szegedi háziorvosok és fogorvosok munkáját

Képriport
Összesen 1400 korszerű szájmaszkot oszt szét az önkormányzat a szegedi háziorvosok, gyerekorvosok és fogorvosok között. Az első 10 védőfelszerelést egy nagy praxisközösség képviselője vette át kedden délelőtt a városházán.

Hirdetés

– Nagyon hasznos húsvéti ajándékot kaptunk az önkormányzattól – mondta Barna Ilona Márta főorvos, aki az egyik legnagyobb szegedi orvosi praxisközösség képviseletében vette át a szájmaszkokat. Novkov Veszelinka, az önkormányzat humán közszolgáltatási irodájának vezetője az átadón elmondta,

a város a lehető legnagyobb segítséget szeretné megadni annak a 68 felnőttorvosnak, 30 gyerekorvosnak, valamint 30 fogorvosnak, akik a koronavírus-járvány idején az első vonalban teljesítenek szolgálatot.

Novkov Veszelinka köszönetet mondott a háziorvosoknak, gyerekorvosoknak és fogorvosoknak áldozatos munkájukért, és azt reméli, hogy a mostani adománynak köszönhetően biztonságosabban folytathatják a gyógyítást.

A biztonsági intézkedések betartása mellett az orvosok folyamatosan vehetik át a maszkokat az önkormányzat szürke épületének földszintjén, a fogorvosok pedig csütörtökön kaphatják meg a védőfelszereléseket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egészségügyi maszk háziorvos önkormányzat segítség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés