Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Táblaképfestészeti Biennálé: továbbra is várják az alkotásokat a rangos szegedi kiállításra
Művház 2020. április 3. 11:31

Táblaképfestészeti Biennálé: továbbra is várják az alkotásokat a rangos szegedi kiállításra

Meghosszabbították a XVIII. Táblaképfestészeti Biennálé jelentkezési határidejét. A nívós seregszemlére még több mint két hétig, április 19-ig adhatják be alkotásaikat a művészek. A kiállítás a tervek szerint május 29-én nyílik.

Hirdetés

A beválogatott alkotások kihirdetésének dátumát, valamint a begyűjtések időpontját a későbbiekben weboldalunkon tesszük közzé.

A biennáléra jelentkezni továbbra is a művekről készült nagy felbontású fotóval, online a weboldalba beépített jelentkezési felületen lehet.

Jelentkezéskor az alkotó neve mellett többek közt az alkotás címét, méretét, készítésének évét, az alkalmazott technikát és a biztosítási értékét is meg kell jelölni.

A zsűrizés az idén is a megszokott online módon történik.

A beadás részleteiről a REÖK honlapján olvashatnak a tárlat iránt érdeklődő alkotók.

Az idén a tervek szerint május 29. és július 12. között immár tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Reök-palotában a Táblaképfestészeti Biennálét, a szegedi nyár kulturális életének egyik legjelentősebb eseményét.

A kiállítás a hazai táblaképfestészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben, szakmai zsűri által kiválasztott művek bemutatásával.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: jelentkezés jelentkezési határidő REÖK Táblaképfestészeti Biennálé
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés