Hirdetés
Szegeden 2020. március 31. 19:53

Szeged is részesül a szocialista politikusok felajánlásából

15 millió forinttal segítenek az egészségügyi és szociális ágazati dolgozóknak, valamint a rászoruló családoknak. az MSZP országgyűlési képviselői. Fejenként 1-1 millió forintot adtak össze a politikusok.
Hirdetés

„Többször elmondtuk már, hogy a most kialakult korona vírus járvány kapcsán az MSZP számára az emberek élete, egészsége és megélhetésének biztonsága a legfontosabb.

A koronavírus-járvány társadalmi és gazdasági hatásainak mérséklése érdekében 5 pontos védelmi csomagot dolgoztunk ki, melyet a parlament számára benyújtottunk.”

– mondta el Szabó Sándor. lapunknak.

Emellett az MSZP képviselői jövedelmükből már két évvel ezelőtt létrehoztak egy szolidaritási alapot, melyből hátrányos helyzetű családokat, közösségi programokat. karitatív akciót támogatnak folyamatosan.

Néhány napja a szocialista képviselők úgy döntöttek, hogy fejenként 1-1 millió forintot ajánlanak fel jövedelmükből a koronavírus járvány elleni küzdelemre.

„Frakciótársaimmal együtt összesen 15 millió forintból védőeszközöket, tisztítószereket juttatunk el rászoruló családoknak, illetve a legbátrabbaknak, többek között az egészségügyi és szociális szférában dolgozóknak.” – tette hozzá a képviselő.

A felajánlásból Szegedre is jut, a vásárolt maszkokat, kézfertőtlenítőket szerdán adják át az Acél utcai Idősek Otthonában dolgozóknak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egymillió forintos felajánlás felajánlás MSZP országgyűlési képviselő Szabó Sándor