Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 31. 10:39

Lufiszívvel mondott köszönetet Gergő az egészségügyben dolgozóknak

Az Űrhajós utcai szalagtízes egyik ablakába egy piros lufikból formázott szív látható. Alkotója, Csatai Gergő így mond köszönetet az egészségügyben dolgozóknak.

Hirdetés

Napok óta csodálhatják az arra járók az óriási szívet. Gergő a Bohócdoktor Alapítványba is tevékenykedik, és sokat járnak a Gyermekklinikára, a beteg gyerekeket látogatni, felvidítani. Ezért jól látja az egészségügyben dolgozók helyzetét és tudja, mennyit dolgoznak értünk. „Úgy gondoltam, ha már köszönetet nyilvánítok, akkor az legyen látványos!” – mondta.

Azért a lufikra esett a választása, mert többek között profi lufihajtogató. Az ablakba kihelyezett óriási piros szív 67 darab lufiból áll és közel fél óra alatt készült el.

Mégpedig így:

Hétfőn kénytelen volt Gergő bevenni az ablakból a szívet, mivel két lufi kidurrant és néhány összepiszkolódott. Ezek kijavítása után azonban már újra látható az alkotás. „Nem tudom, meddig marad meg, hisz a kialakult helyzet miatt nincs sok alapanyagom, amivel pótolni tudom a tönkrement lufikat. Azért remélem, sokáig látható lesz még” – tette hozzá Gergő.

Nagyon sokaknak megtetszett az alkotás, Gergőnek rengetegen – ismerősök és ismeretlenek egyaránt – gratuláltak és megköszönték munkáját. Az egyik fényképet, amelyet az alkotásról készítettek, Botka László polgármester a következő sorok kíséretében osztott meg Facebook oldalán: „Ezzel a képpel szeretnék minden szegedinek köszönetet mondani az együttműködésért és a megértő türelemért a veszélyhelyzet idején!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László lufihajtogatás szív Csatai Gergő
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés