• Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Koronavírus: első nap több száz étel, és több ezer köszönetnyilvánítás a szegedi klinikai dolgozóknak
Szegeden 2020. március 26. 14:04

Koronavírus: első nap több száz étel, és több ezer köszönetnyilvánítás a szegedi klinikai dolgozóknak

Képriport
Már beszámoltunk arról, a Karitáció Alapítvány, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely közösen összefogva heti több száz adag ételt juttat el a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Korház Infektológiai Osztályán dolgozóknak.

Hirdetés
Hirdetés

„Az összefogásból és szolidaritásból indított kezdeményezésünk tükrözi alapítványunk fő célját: Ott segítünk és akkor, amikor kell! Hiszen együtt csodákra vagyunk képesek! A támogatást két helyszínen indítottuk el, de már tegnap számos partnerünk és támogatónk jelezte csatlakozási szándékát, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük a helyszíneket. Hiszen ezek a mindennapi hősök, megérdemlik a szolidaritást, együttérzést” – mondta el Gere Anikó Mónika az alapítvány programjának koordinátora.

Szinte még el sem kezdődött a Karitáció Alapítvány kezdeményezése, de a közösségi médiában látható reakciók alapján több ezer ember szimpatizál vele.

Az alapítvány és a csatlakozott cégek munkatársai szerdán először szállítottak ki több száz adag meleg ételt, friss salátát és hidegen préselt gyümölcslevet az egészségügyi intézményekben helytálló dolgozóknak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Karitáció Alapítvány Pizza Futár segítség Zöldlevelecske Salátaműhely