Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 25. 12:15

Idén online kell beíratni az óvodásokat

A beíratás előtt 30 nappal megjelent a polgármester közleménye az óvodai beiratkozásról. A koronavírus-járvány miatt ezúttal minden szülőnek elektronikusan kell benyújtania a hivatalos iratokat.

Hirdetés

A következő, 2020 szeptemberében kezdődő tanévre egy online felületen kell beiratkozni, de erre csak április 22-én és 23-án van lehetőség. A felület mindkét nap 0–24 óráig elérhető,

az óvodák igazgatósága honlapján az ovi.szegedvaros/beiratkozas.hu menüpontban. A határidő lejárta után nem lehet regisztrálni az oldalon, vagyis a beiratkozást a fent jelzett két napon lehet megtenni az internetes felületen. Ide kell majd feltölteni a szülő és a gyermek adatait, és ezt követően lesz hivatalos a regisztrálás. A kötelezően kitöltendő adatokat csillaggal jelölik. Az oldal alján a „beiratkozás” gombra kattintva lehet véglegesíteni az adatsor kitöltését.

Bartáné Tóth Mária, a szegedi óvodák igazgatóságának vezetője elmondta, hogy akinek nincsenek meg a szükséges technikai eszközei, illetve nehézségei támadnak a kitöltéssel, annak a két nap alatt a székhelyükön (Sólyom utca 6.) minden segítséget megadnak. Itt a szükséges óvintézkedések mellett minden eszközt biztosítanak, és válaszolnak a szülők kérdéseire. Az óvodai felvételről hozott döntés határideje május 25-e, az eredményről szóló értesítést a beíratásnál megadott címre postázzák. Bartáné Tóth Mária azt is elmondta, hogy az online beiratkozást később tervezték bevezetni, de a járvány miatt már most debütál a rendszer.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: beiratkozás óvoda Bartáné Tóth Mária Szegedi Óvodák Igazgatósága
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés