Szegeden 2020. március 25. 11:49

Összefogás és szolidaritás, most ez legyen mindenkinek az első!

A Karitáció Alapítvány koordinálásával szegedi vállalkozások fogtak össze, hogy segítsék a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Kórház Infektológiai Osztályán dolgozók munkáját.

Hirdetés
Hirdetés

A Karitáció Alapítvány koordinálásával, a Pizza Futár és a Zöldlevelecske Salátaműhely támogatásával meleg ételt, friss salátát és hidegen préselt gyümölcslevet, egy igazi vitaminbombát kapnak mindennapi hőseinket, a szegedi egészségügyben dolgozók. Azok a hősök, akik ebben a kiemelten nehéz időszakban is megfeszített tempóban dolgoznak, hogy az egészségügyi ellátásunk probléma nélkül és akadálymentesen működjön. Az összefogás eredményeként a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Fertőző Osztályán és a II. Kórház Infektológiai Osztályán dolgozók kapják a felajánlást

„Alapítványunk nem csak az ételek koordinációjában segít, hanem minden adag étel mellé egy-egy tábla csokoládéval is hozzájárul! A csokoládét egy korábbi akciónk alkalmával gyűjtöttük össze, melyet kis betegeinknek vittek volna el bohócdoktoraink, de most úgy érezzük, hogy egy kis boldogsághormon és energia jól jön a most is dolgozó embereknek” – mondta el Gere Anikó Mónika az alapítvány programjának koordinátora.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Karitáció Alapítvány segítség Pizza Futár Zöldlevelecske Salátaműhely járvány koronavírus