Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 23. 18:03

Trócsányi tesztje negatív, de házi karantént vállal

A Facebookon jelentette be Trócsányi László, egykori igazságügyi miniszter, hogy bár nem koronavírusos, de de a járvány miatt otthonról dolgozik.

Hirdetés

Trócsányi is ott volt azon a március 15-i koszorúzáson, amin Rovó László szegedi rektor, Fendler Judit SZTE-kancellár, Juhász Tünde Csongrád megyei kormánymegbízott és B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő.

„A koronavírus-járvány okozta egészségügyi helyzet miatt már én is otthonról folytatom munkámat, tartom a kapcsolatot kollégáimmal és szeretteimmel” – írja Trócsányi a Facebook-oldalán.

Hozzáteszi: az munkájából kifolyólag olyan környezetben is megfordult az elmúlt hetekben, ahol később egy személynél (Rovó László SZTE-rektornál – a szerk.) koronavírusos megbetegedést állapítottak meg. Trócsányit is tesztelték koronavírusra, de az eredménye negatív lett.

„Bár egészségesnek és jól érzem magam, fontosnak tartom, hogy elővigyázatosságból betartsuk az orvosok, szakértők és a kormány kérését és lehetőségünkhöz mérten maradjunk otthon” – zárja a közleményt Trócsányi.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járvány koronavírus Rovó László Szegedi Tudományegyetem Trócsányi László
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés