Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 19. 14:35

Ingyenes póthozzáférést biztosít a Csillag Autósiskola a diákjainak

A koronavírus járvány miatt a KRESZ, és a forgalmi vizsgák is átmenetileg szünetelnek. A Csillag Autósiskolában több száz tanuló képzése szakadt emiatt félbe. A rendkívüli helyzetre tekintettel a már képzésben levő tanulók e-learning tananyagát a mai naptól 90 nappal díjmentesen meghosszabbították, ezzel is támogatva az otthoni tanulás lehetőségét.

Hirdetés

A legtöbb ajánlás alapján a járvány terjedése úgy állítható meg, ha mindenki – potenciális vírushordozó lévén – kerüli a társas érintkezéseket és otthon marad. Az iskolák átmeneti bezárásával több száz diákunk is erre kényszerült, emiatt mi is azonnali intézkedéseket hoztunk. - mondta el Pataki Gergely, a Csillag Autósiskola online ügyfélszolgálatának a vezetője.

A társas érintkezések elkerülése érdekében a hagyományos, tantermi oktatásaikat már hetekkel ezelőtt felfüggesztették, és a tanulóiknak díjmentesen biztosították a korszerű e-learning KRESZ oktatás lehetőségét is. A meglévő, már eredetileg is online tanfolyamot végző tanulóik pedig szintén díjmentesen automatikusan 90 napos hosszabbítást kaptak, segítve ezzel a „kényszerpihenővel” járó otthoni tanulásukat. A vizsgáztatásért felelős Közlekedési Alkalmassági Vizsgaközpont március 19-től átmenetileg, határozatlan időre felfüggesztette a vizsgákat, ez a lejáró határidőkre is érvényes.

Addig is mindenkit arra buzdítunk, hogy amennyiben lehetősége, és módja van rá, kezdje el otthonról a KRESZ tanfolyamot, és használja ki az időt a tanulásra addig. – tette hozzá Pataki Gergely.

A Csillag Autósiskola már a tavalyi évben átállt a teljes körű online ügyintézésre, így ügyfeleik a legtöbb ügyet otthonról is el tudják intézni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: autósiskola digitális oktatás oktatás Csillag autósiskola e-learning
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés