Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 18. 13:32

Otthonról szavaztak a pénzügyi bizottság tagjai

A veszélyhelyzethez igazodva Botka László polgármester korábban arról rendelkezett, hogy a közgyűlési bizottságok és a közgyűlés végzik tovább a munkájukat, de digitális, elektronikus formában zajlanak az ülések. Szerda délelőtt a pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottság volt az első, amely először alkalmazta a gyakorlatban ezt.

Hirdetés

A polgármesteri kabinet tájékoztatása szerint jól vizsgázott a rendszer, melynek lényege, hogy elektronikusan megkapták az előterjesztéseket a bizottsági tagok, elektronikusan kérdezhettek és ugyanígy szavazhattak a ülés időtartama alatt.

A mostani ülés legfontosabb témája annak a 13 önkormányzati bérlakásnak a felújítása, melyeket a cég saját dolgozóival (in-house szerződés keretében) végeztet el.

A felújítandó lakások többsége a Kereszttöltés utcában, valamint Székely soron található, de az Ág utcában, a Hajlat utcában, a Retek utcában, valamint a Rókusi körúton is megújul 1-1 önkormányzati bérlakás. A beruházás összértéke közel bruttó 50 millió forint. A munkálatok során többek között kicserélik a padlóburkolatot, és felújítják a teljes elektromos hálózatot. A felújítás előirányzott költségeit jóváhagyta a testület, ezúttal elektronikus szavazás útján.     

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás lakás Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés