Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. március 16. 12:23

Ingyen Gigabyte-okat adnak a mobilcégek a járvány idejére

A család, a barátok, munkatársak együttműködésére sosem volt még ekkora szükség, mint a járvány okozta veszélyhelyzet idején. Most mindhárom hazai mobilszolgáltató úgy döntött, hogy minden ügyfelüknek ingyenesen valamennyi extra mobilnet hozzáférést biztosítanak. Mutatjuk, melyik, mennyit.

Hirdetés
  • A Telekom minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelének 10 GB extra mobilnetet biztosít. Az extra adategyenleget március 16-án, hétfőn éjfélig automatikusan aktiválja a Telekom. Az extra mobilnet belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-áig
  • A Vodafone március 17. keddtől 15 GB adatkeretet biztosít minden lakossági és kisvállalati ügyfelének a következő három hónapra 5 GB-os ciklusokban.
  • A Telenor 100 GB plusz adatot biztosít minden ügyfele számára március 16-ától. Az extra mobilinternetet lakossági számlás és kártyás ügyfelek, valamint üzleti számlás és flottás ügyfelek is aktiválhatják, ehhez a következőket kell tenni. A lakossági számlás és kártyás ügyfelek esetében a MyTelenor appban lehet igényelni a +100 GB mobilnetet, az üzleti számlás és flottás ügyfelek a 1744-es telefonszámra küldött „FREE100GB” kóddal tudják ezt megtenni.

Ezen túl hétfőtől a Vodafone Magyarország hálózatán az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk – például mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu – használata a tanév végéig nem terheli az adatkeretet a lakossági ügyfelek számára.

Szintén adatkeret használata nélkül lesz elérhető a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár androidos applikációja, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajándék koronavírus mobilalkalmazás mobiltelefon vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés