Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. március 15. 11:14

Kossuth Lajos szobránál koszorúzott Botka László és Szabó Sándor

Képriport
Országszerte és Szegeden is elmaradtak a hivatalos március 15-i rendezvények, de Szeged polgármestere és országgyűlési képviselője főhajtással tisztelgett az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt.

Hirdetés

Botka László polgármester és Szabó Sándor országgyűlési képviselő délelőtt 10 óra után helyezte el a város koszorúját a Klauzál téri Kossuth-szobornál, megemlékezve a forradalom és szabadságharc hőseiről.

Szabó Sándor a Facebookon azt írta: „Bár a városi ünnepség elmaradt a rendkívüli helyzetre tekintettel, elődeink bátor cselekedete most kiemelkedő üzenetet hordoz Mindannyiunk számára: Erős nemzet összefogás és szolidaritás nélkül nem létezik! Emlékezzünk rájuk ezekben a nehéz napokban is és kövessük példájukat.”

A nemzeti ünnepen Tóth Károly önkormányzati képviselő, Nyéki Tamással, a polgármesteri hivatal művelődési osztályának munkatársával helyezte el az önkormányzat koszorúit a Dóm téri Petőfi-szobornál, a Batthyány-szobornál valamint az Aradi vértanúk terén, a szőregi csata emlékművénél.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László koszorúzás március 15. Szabó Sándor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés