Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Fekete-Győr András–Hadházy Ákos: Mondjuk le az atlétikai vb-t, a megspórolt milliárdokból pedig a kormány mentse meg a koronavírus miatt bajba jutó kisvállalkozásokat!
Túl a városon 2020. március 14. 14:36

Fekete-Győr András–Hadházy Ákos: Mondjuk le az atlétikai vb-t, a megspórolt milliárdokból pedig a kormány mentse meg a koronavírus miatt bajba jutó kisvállalkozásokat!

A Momentum elnöke és a független országgyűlési képviselő közös sajtótájékoztatóján azt mondta, „ez most nem a megalomán álmok és gigaberuházások időszaka, hanem az egészség, a tudás, és a munkahely megóvásának időszaka lesz!”

Hirdetés

„Világgazdasági válság kapujában vagyunk, ami már most érezteti a hatását a magyar gazdaságon. Már most tömeges elbocsátások vannak a rendezvényes világban, az idegenforgalom és a vendéglátóipar súlyos nehézségekkel néz szembe, a globális termelői láncok szétesése pedig előbb-utóbb a magyar ipar mindent szintjét eléri” – írta Facebook-posztjában Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, amelyet annak kapcsán jelentett meg, hogy közösen tartott sajtótájékoztató Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel.

Hadházy megjegyezte, „a miniszterelnök azt mondta, a járvány miatt mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából. Most ő maga kezdheti, lemondhat az egyik álmáról, az atlétikai stadionról és világbajnokságról!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fekete-Győr András Hadházy Ákos járvány koronavírus Momentum pandémia világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés