Hirdetés
Szegeden 2020. március 10. 13:27

Nagyágyú érkezik Szegedre: Balogh Judit a Szeged Televízió új hírigazgatója

Az ATV korábbi szerkesztő-műsorvezetője Kozó Attilát váltja, aki Hódmezővásárhelyen az ottani médiacentrum vezetésre kapott fölkérést.
Hirdetés

Balogh Judit dolgozott a Start című reggeli műsorban, és A nap híre valamint a Fórum című politikai műsorokban is láthatták az ATV nézői, vezette a csatorna híradóját is – öt éven át dolgozott a televíziónak. Korábban az RTL Híradó riportere is volt. Munkatársa volt a Magyar Televízió Híradójának is tíz éven át, majd 2012-ben az elhíresült Lomnici Zoltán-féle kitakarásos botrány után – a Legfelsőbb Bíróság elnökét egész egyszerűen kiretusálták a háttérből Tőkés László nyilatkozata alatt –, amikor szolidaritást vállalt kollégájával, a kisebbségi és nemzetiségi műsorok főszerkesztőségébe száműzték.

Kozó Attila 2014 novemberében nevezték ki a Szeged Televízió élére, vezetése alatt a televíziói műsorai számos alkalommal rangos elismerést kaptak a Helyi Televíziók Országos Egyesületétől. Kozó Attila a televízió mellett a Hódpress.hu-t és a Vásárhelyi Valóság kétheti közéleti lapot is működtető médiacentrumot fogja vezetni.

Balogh Judit terveiről szerdán nyilatkozik honlapunknak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szeged Televízió Balogh Judit