Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. március 9. 12:05

Blokád alá vették a rendőrök az eltűnt Koncz Judit volt élettársának szentesi házát

Ma reggel tucatnyi rendőrautó jelent meg a tizennégy éve eltűnt Koncz Judit egykori élettársa szentesi házánál – jelezték olvasóink.

Hirdetés

Korábban megírtuk, hogy Koncz Judit rejtélyes körülmények között tűnt el 2006. július 21-én Szentesen a Dózsa György utcai otthonából. Idén február 17-én az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A rendőrség akkor azt írta:

„A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat K. Judit magyar állampolgár sérelmére elkövetett emberölés miatt ismeretlen tettes ellen. A nő szentesi albérletéből 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között – 2 éves gyermekét egyedül hátrahagyva – ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján K. Judit életellenes bűncselekmény áldozatává vált.”

Szentesi olvasóink jelezték, hogy hétfőn reggel tucatnyi rendőrautó jelent meg Koncz Judit egykori élettársa szentesi házánál, mintegy kétszáz méteren az utat is lezárták. Ahogy olvasóink fogalmaztak, szinte blokád alá vették a rendőrök a volt élettárs szentesi házát.

Megkerestük az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, hogy megtudjuk, mi történt, történik Szentesen, miért lepték el a rendőrök a volt élettárs házát.

Az ORFK-tól azt a választ kaptuk, hogy a rendőrség csak biztosítja a helyszínt, az eljáró hatóság a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Ennek kapcsán kerestük a NAV-ot is, de a sajtóosztályuktól azt írták, hogy folyamatban lévő ügyről nem hozhatnak nyilvánosságra részleteket.

C.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: eltűnés gyilkosság Koncz Judit rendőrség Szentes
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés