Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Koronavírus: elmarad a március 15-i központi ünnepség és az ellenzéki pártok közös megemlékezése is Budapesten
Túl a városon 2020. március 7. 16:42 Forrás: MTI

Koronavírus: elmarad a március 15-i központi ünnepség és az ellenzéki pártok közös megemlékezése is Budapesten


Hirdetés

Az ellenzéki pártok – a DK, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Liberálisok – úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt lemondják a március 15-i közös ünnepségüket – közölte a Momentum.

„Az ellenzéki pártok ezért az érdeklődők egészségének védelme érdekében közösen úgy döntöttek, hogy lemondják a március 15-i közös ellenzéki megemlékezést” – írták, a Budapestre, a Batthyány térre tervezett rendezvény Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is lemondta a fővárosi ünnepséget..

 

Korábban írtuk:

„Bár Magyarországon csak egyedi fertőzések vannak és gócpontok nincsenek, a múzeumkerti ünnepség hazánk legnagyobb rendezvénye, ahová Magyarország minden pontjáról érkeznek emberek. Ezért biztonsági okokból, az operatív törzs ajánlását elfogadva a kormány úgy döntött, hogy az idei évben a március 15-ei múzeumkerti nagyünnepséget lemondja”

– áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében. Nem sokkal a hivatalos közlemény megjelenése előtt az operatív törzs is ezt javasolta.

Lakatos Tibor az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője szombati sajtótájékoztatóján. Arról is beszélt, hogy szüneteltetni kell a Milánó–Budapest és a Milánó–Debrecen repülőjáratot, az intézkedések végrehajtása folyamatban van.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest járvány koronavírus március 15.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés