Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Orbán Viktor spájzban sonkázva oldotta meg a Videoton focicsapatának problémáit a klub egykori edzője szerint
Ziccer 2020. március 2. 21:44

Orbán Viktor spájzban sonkázva oldotta meg a Videoton focicsapatának problémáit a klub egykori edzője szerint

A csakfoci.hu vette észre, hogy egy hosszabb interjút közölt a Tribuna Expresso nevű portugál lap José Gomessel, a székesfehérvári focicsapat egykori edzőjével. Gomes az anyagban elmeséli, hogy miként segített neki Orbán Viktor elsimítani a klubvezetés és a közte kialakult bukkanókat. Spájzban, sonkát majszolva.

Hirdetés

Mindig is pusmogták a magyar politikában, hogy Orbán Viktor szinte bármibe beleavatkozik, amihez kedve van. A magát „futballokosnak” tartó miniszterelnök így aztán gond nélkül megoldotta a Videoton focicsapatában felmerült problémákat is, ha kellett – erről számolt be José Gomes, a csapat portugál edzője. A csakfoci.hu kiszúrt egy interjút a Tribuna Expresso című lapban, amiben

Gomes azt mondta: „amikor probléma merült fel, felhívtam őt, elmentem a házába, sonkát ettünk a kamrában, elmagyaráztam neki a dolgokat, és sikerült megoldania a problémáimat”.

A tréner azt is elmesélte, hogy a klub befektetője egy üzletember, aki nem beszélt angolul, az igazgatója pedig egy hegymászást kedvelő figura volt, aki nem értett a futballhoz. Aztán jött egy közgazdász, aki eljárt teniszezni a barátaival, de a futballhoz ő sem értett. Ezért volt szükség Orbán Viktor miniszterelnök segítségére.

Gomes azt is elmondta: probléma volt a klub szervezésével, a menedzsmenttel, és a játékosállománnyal is, de nem tudott dűlőre jutni a Videoton vezetésével. Kérte, hogy vegyenek fel egy sportigazgatót, aki közvetít közte és klubvezetés között, de nem vettek fel senkit, ilyen körülmények között viszont nem tudta garantálni a bajnoki címet, ezért inkább távozott.

„A következő szezonban elismerték a hiányosságokat és behoztak egy sportigazgatót, és ugyanazokkal a játékosokkal bajnokok lehettek” – tette hozzá Gomes a lapnak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci labdarúgás miniszterelnök Orbán Viktor Székesfehérvár Videoton
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés