Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. március 2. 13:28 Forrás: police.hu

Egy tolvaj, aki mindent vitt

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden.

Hirdetés

A 26 éves feltételezett elkövető február 17-én hajnalban jutott be a belvárosi építési területre. Az ott lévő - egyébként raktárként használt - melléképület bejárati ajtaját megrongálta, majd bement. Az épületből hosszabbítókat, lámpákat, akkumulátorokat, sarokcsiszolókat, fúrógépeket, körfűrészt, bontókalapácsot, vésőgépet, illetve különféle szerszámokat tulajdonított el több százezer forint értékben. Egyszerre azonban nem tudta elszállítani a lopott tárgyakat, ezért azokat az udvaron elrejtette és később visszament értük. A tulajdonos csak órákkal később észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A férfi kihallgatása során beismerte tettét, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: lopás rendőrség tolvaj