Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Késett a gól, aztán már nem is jött: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szolnoki MÁV 0–0
Ziccer 2020. március 1. 20:13

Késett a gól, aztán már nem is jött: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szolnoki MÁV 0–0

A Vasutast fogadta a püspöki csapat, de hiába vártuk a gólt, nem érkezett meg, így maradt a null-null.

Hirdetés

Az október 27-i hazai, Tiszakécske elleni 5-0-ás győzelem óta tíz meccsből csak kettőt, a Vác és a Győr elleni mérkőzéseit tudta megnyeri a püspöki csapat, ráadásul mindkét találkozó idegenben volt. A további mérleg: 4 vereség és 4 döntetlen. A győri meccs február 23-án volt, így nagyon kellett a Szegednek a Szolnok elleni 3 pont is, már csak egy jó széria elindítása miatt is.

Előbb Kóródi, majd Deák szerezhetett volna vezetést a Grosicsnak, de Kóródi lövését blokkolta egy védő, Deák pedig mellé fejelt szöglet után. A 12. percben is majdnem betalát a püspöki csapat: Germán beadta, Kóród fejelte, de mellé ment a laszti. És hogy ez még ne legyen elég, a 14. percben Germán maga vállalt el egy lövést, de a felsősarokba tartó löketet védte a szolnoki kapus. 

Mindent elmondt a Szolnok elleni meccsről, hogy a két edző, Joao Janeiro és Csábi József a szegedi Hudák Martin lecserélésekor balhézott egy kicsit, amiért mindketten sárgát kaptak a 67. percben. 

A meccs vége is a feszültségről szólt, a Vasutasnál Bárdos a 81. percben kapott lapot, a Grosicsnál Kuti a 85., Deák a 89. percben sárgult be. A szolnokiak 15-öse, Kovács Olivér pedig a 93. percben vette ki a részét a sűrű lapjárásból.

A döntetlennel a püspöki csapat továbbra is az NB II „senki földjén” áll, a 13. helyen, 6 pontra a kieső helytől, és 13 pontra a dobogótól.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szolnok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés