Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. február 27. 19:54

Cañellas: még egy kék-szezon

Az irányító-átlövő egy újabb szezont vállal Szegeden.

Hirdetés
Hirdetés

Idén lejárt a szerződése, de a MOL-Pick Szeged azt ajánlotta Joan Cañellasnak, maradjon még egy szezont. Megtette.

Cañellas 2018 nyarán érkezett a Pickhez. A magyar bajnokságban eddig 49 meccsen 133 gólt dobott. A Bajnokok Ligájában 69 gólnál tart. Egyik legemlékezetesebb meccsét ebben a szezonban a Paris Saint-Germain ellen játszotta 10 gólt lőtt a 32–29-re megnyert mérkőzésen. Joan két kislánya és felesége is jól érzi magát Szegeden.

– Azt gondolom, a legjobb döntést hoztam. A gyerekek boldogok, a bölcsőde kiváló, és a feleségemnek rengeteg barátja van a csapaton belül is. Nagy szerepet játszott a döntésemben, hogy tudom, ő is szeretett volna maradni. Szép helyen élünk, mindenünk megvan, amire csak szükségünk lehet. Családként teljes Szegeden az életünk, és örülök, hogy ez még legalább egy évig így is marad. A döntésemben a legfőbb szerepet a klub céljai játszották. Nem sok csapat van, amely a Bajnokok Ligája négyes döntőjéért harcol. Talán nyolc olyan klub lehet a világon, akik eséllyel pályáznak a döntőbe jutásra, és a MOL-Pick Szeged köztük van – nyilatkozta a klub honlapjának Cañellas.

Egy héten belül a második légiós jelenti be szerződéshosszabbítását: Dean Bombač a Sport TV Harmadik félidő című műsorában mondta el, 2024-ig marad Szegeden.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged