Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. február 25. 08:39

Tanácsadás Szegeden!

A tanácsadói szolgáltatás az emberi kultúrával együtt fejlődött, míg el nem érte az a pontot, amikor ezek a segítő kapcsolatok szakmákká alakultak. Ez a folyamat egy szükségszerű jelenség volt, hiszen hatalmas igény mutatkozik iránta a mai napig.

Hirdetés

Magyarországon a 90-es évek elején lezajlott rendszerváltással egy időben alakult át több olyan foglalkozás metodikája, amiket a tanácsadói szakmák körébe sorolunk. Napjainkban a felgyorsult világ hatására sokan kerülnek a kiégés közelébe, mely mögött a mérhetetlen munkamennyiség és elvárások magas száma áll.

A SZITI Kulturális és Mentálhigiénés Egyesület 1991-ben alakult. Megalakulásunk óta fő tevékenységei közé sorolható a különféle célcsoportok segítése, tanácsadásaink által.

2020-ban Egyesületünk új kezdeményezésében, amelyet a BossConnect Mentor Programmal közösen hoztunk létre a GINOP-5.1.7-17-2018-00144 pályázat keretein belül, a meglévő tanácsadói szolgáltatásainkat fejlesztve, egy vadonatúj rendszert alakítottunk ki. Egy professzionális BossConnect-es országos hatókörű csapattal a kiszervezett vállalati mentorálás is elérhető most már a SZITI Szeged közvetítésével.

Az új tanácsadói szolgáltatásaink keretein belül lehetőséget biztosítunk vállalatok munkatársai számára kiszervezett mentoringgal; KKV-k számára vállalkozásfejlesztési tanácsadással; vállalati felsővezetőknek excecutive consultinggal, illetve fiatalok számára Mentor Programmal.

A Mentor Program 2014. óta működik Budapesten. Azóta az ország egyik legnagyobb, társadalmi célú mentor szervezete lett, amely cégvezetők személyes tapasztalat-átadásával támogatja tehetséges fiatalok vállalati karrierjét, vagy induló vállalkozásainak sikerességét. Felkarolja a tehetséges fiatalokat és segíti őket a karrierük kialakításában, vagy annak fejlesztésében.

A Mentor Program szervezőinek célja, hogy a fiatalok (elsősorban a vezető-utánpótlás) mentori támogatását – mint a gazdasági versenyképesség felismert, fontos tényezőjét – jobban a hazai vállalati kultúra részévé tegye. A Mentor Program a fiataloknak ingyenes, a mentorok a programban térítésmentesen, CSR alapon vesznek részt.

Tanácsadói rendszerünk elsődleges célja a régió gazdaságfejlesztése és a fiatalok segítése, ezáltal megakadályozva az elvándorlási szándékukat.

További lehetőségekről és a Mentor Programról részletesebb leírást talál

weboldalakon.

(X)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés