Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • A rágalmazásért jogerősen elítélt, Pécsett megbukott Szegedma-főszerkesztő, Kapitány Gergely visszatér Baranyába az új pécsi fideszes laphoz
Túl a városon 2020. február 24. 16:35

A rágalmazásért jogerősen elítélt, Pécsett megbukott Szegedma-főszerkesztő, Kapitány Gergely visszatér Baranyába az új pécsi fideszes laphoz

Kreatív munkatárs lesz a frissen indult Pécs Aktuálnál. Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje meg közben lapot gründol Szegeden.

Hirdetés

Nem volt elég a fideszes megamédiacég Pécsett megnyomorított, egykor szebb napokat látott napilapja, az Új Dunántúli Napló, nem volt elég a bama nevű abból „kifejlődött” weboldal, kellett még egy fideszes honlap – Kapitány Gergelynek, a rágalmazásért jogerősen elítélt, Pécsett megbukott Szegedma-főszerkesztőnek.

A Szabad Pécs számol be arról, hogy Pécs Aktuál néven indult új pécsi weboldal. A stábból nekünk, szegedieknek Kapitány Gergely érdekes. Ismert, mi is írtunk róla, hogy a Szegedma-főszerkesztőnek volt egy híroldala Pécsett, OK! Pécs néven, de egy idő után „elfáradt”. A Nemesi-kampányban már teljes egészében Szegedre koncentrált KaG, aki miután

Crew. A képernyőmentést a Pécs Aktuál impresszumáról készítettük

csúfosan megbukott, most visszatér Szegedről Pécsre.

Hogy kreatív munkatársként mi lesz a feladata? Számít ez? Igazából nem. Viszont az újbóli megjelenése Pécsett előrevetített két szegedi sajtós pletykát:

  • megszűnhet a Szegedma, a stáb egy része a Délmagyarországhoz kerülhet – a többi korábbi szegedmás sajtómunkás mellé.
  • Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje újságot készítene, erről Facebook-oldalán nyilatkozott óvatosan a hónap első felében.

Ha tippelnem kéne, KiP-et, azaz Kibédi Péter a szegedi ultráknak minden bizonnyal a fenyegető molinót a kezébe adó Szegedma-főszerkesztő-helyettest látom a főnöki székben. De ott sündöröghet Nemesi Pál kampánycsapata is, akiknek egyik cége, a Freakout most kicsit bajban van.

Izgi tavasz jöhet Szegeden, pedig hol van még a kampány? Mindenesetre a Szegedma főszerkesztője még KaG.

Viszont.

Ne engedjük el Gergőt, ezt a köszöntőszöveget szinte biztos, hogy ő írta, kreatívan:

Szerzőként még nem írt névvel vállalt cikket. De biztos, hogy megtelik ez az oldal. Szép a Rorschach-teszt jellegű háttér

„Ha csak egyetlen szóval kellene jellemezni Pécs legújabb online hírmagazinját, akkor ez a szó a Tisztesség lenne. Ezt tartjuk ugyanis a legfontosabbnak. Ha két szót is használhatnánk, akkor másodikként az Egyensúlyt mondanánk. És, ha netán három is beleférne, akkor még a Sokszínűséget is oda biggyesztenénk.” (húzzátok majd össze az odabiggyesztést, egy szóba kell írni, illetve semmi nem indokolja a nagy kezdőbetűt a tisztesség, egyensúly, sokszínűség szavaknál – gszl)

„Abban bízunk, hogy mindezzel beindulhat egy olyan nyílt és érthető párbeszéd, együttgondolkodás a városban, amely régóta eltűnt a nyilvánosságból, pedig nagyon is hiányzik Pécsről.” (az elmúlt tíz évben ezeknek az eltűnéséről bőven tehet Kapitány is, hiszen a megyeszékhelyt csődbe vivő Páva Zsolt mellett dolgozott, és akkor ezt ne fejtsük ki most ennél jobban – gszl)

Izgatottan várjuk, mi minden lesz meg ezekből!

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kapitány Gergely Pécs sajtó Szabad Pécs Szegedma fideszmédia média
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés