Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. február 21. 19:04 Forrás: Szeged Televízió

Tóth Bertalan: Senkik lennének!

Nem is nyerték volna meg a választást októberben – mondta az MSZP-ből kilépésüket bejelentő fővárosi politikusokról pénteken délután Szegeden Tóth Bertalan, a párt elnöke.

Hirdetés

Tóth Bertalan Szegeden tartott sajtótájékoztatóján kiemelte a Fidesszel szembeni együttes ellenzéki fellépés fontosságát, de üzent a DK-nak is, jelezve, aki személyzeti politikában az MSZP kifosztására épít, konfliktust generál.

Nagyvárosi, városi szinten a legerősebb ellenzéki pártnak nevezte a Szocialista pártot, amelynek az önkormányzatokban majdnem négyszáz képviselője és negyvenöt polgármestere van. Szerinte sehol nem győzhet ellenzéki jelölt, aki nem bírja az MSZP támogatását. Olyan szabályozást készül elfogadtatni, amelynek értelmében, amennyiben egy kilépő indulna egy következő választáson, nem kapná meg a párt támogatását. Március 14-i kongresszusukon szakítanának a neoliberális gazdaságpolitikát támogató, az elitek érdekeit szolgáló harmadik utas szociáldemokrata politikával.

A sajtótájékoztató után Tóth Bertalan hosszabb interjút adott a Szeged Televíziónak, ezt a keddi, Fókuszban című műsorukban láthatják.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió tudósítását!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: MSZP Szeged Televízió Tóth Bertalan
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés