Hirdetés
Szegeden 2020. február 21. 12:08

Az állatvédők munkáját bemutató fotókiállítás nyílt az Agorában

Húsz éves születésnapját ünnepli idén az Orpheus Állatvédő Egyesület. Ebből az alkalomból nagyszabású fotókiállítás nyílt az Agorában, amely egy hónapig látható, megtekintése pedig ingyenes.
Hirdetés

Az Orpheus Állatvédő Egyesület jubileumi születésnapját ünnepli. Az „Állatbarát Fotó- és Plakátkiállítás - Legyél Te is Állatvédő!” rendezvény óriási érdeklődést övező megnyitója után egy hónapig látogatható a pillanatképek sokasága által az állatvédelem fontosságát bemutató kiállítás. A tárlat megtekintése ingyenes.

„Az eltelt húsz évben sok dolog történt: állatmentés, állatbarátkozás, oktatás – szemléletformálás, sintértelep reform, érzékenyítés. Mindez érdekes, sokszor megható formában látható a fényképeken és a plakátokon” – mondta Seres Zoltán az egyesület vezetője. Arra is felhívta a figyelmet, hogy előzetes bejelentkezés után iskolai és óvodai csoportok, közösségek számára ingyenes tárlatvezetést tartanak az egyesület tagjai, ahol a fényképek megtekintése mellett többek között szóba kerül a felelős állattartás fontossága, az állatvédelem. A kiselőadás után pedig ajándék állatos plakátok, matricák, képeslapok várják a résztvevőket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kiállítás Orpheus Állatvédő Egyesület