Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. február 21. 09:16

Elődöntőt játszanak a szegedi jégkorongozók szombaton

A jégkorong OB II rájátszásának első szegedi meccsét rendezik meg szombaton 19 órától. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ellenfele a címvédő KMH SE lesz.

Hirdetés

Az OB II-es rájátszás az elődöntőknél tart, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a párharc második meccsére készül a Kanadai Magyar Hokiklub ellen. Az első összecsapás két hete volt a Tüskesátorban, akkor a budapestiek 10–1-re nyertek. Az esélyes most is egyértelműen az ellenfél, ám a szegedi együttes szeretné kiszolgálni közönségét, és megszorongatni az alapszakaszt megnyerő, bajnoki címvédő riválisát.

Prakab Gábor edző együttese számára az alapszakasz meccsei sem jelentenek jó előjelet, akkor a KMH előbb 12–3-ra, majd Szegeden 10–4-re nyert. Utóbbi találkozóból mégis ki lehet indulni: a második harmad emlékezetesre sikerült, akkor Pallós Péter, Barcsik Gergely, Annus Döme és Hajdu Botond találataival 4–3-as részsikert aratott csapatunk.

Mivel az elődöntő az egyik gárda második sikeréig tart, a párharc véget érhet Szegeden. Ha hatalmas bravúrral nyerni tudna a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű, akkor a harmadik, budapesti találkozón dőlne el a döntős kiléte.

A másik elődöntőben is rendeztek egy mérkőzést, amelyen kisebb meglepetésre az alapszakaszban harmadik Hevület 8–4-re győzni tudott az alapszakaszban második Egerszegi Titánok otthonában. A párharcban szintén szombaton rendezik a második összecsapást Székesfehérváron.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorong elődöntő rájátszás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés