Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. február 14. 08:03

Szegedi doktornő lehet a Leginspirálóbb Hétköznapi Hős – szavazás

A Femcafé szavazásán Tajti Zsanettet, a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika orvosát is megválaszthatjuk leginspirálóbb nőnek a hétköznapi hős kategóriában. 

Hirdetés

Február 24-éig lehet szavazni Tajti Zsanett szegedi csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosra. A Femcafé 2018 óta a harmadik alkalommal keresi a leginspirálóbb nőket, ez lehet idén a szegedi gyermekorvos.

Tajti Zsanett mindennapok hőse kategóriában indul a szavazatokért. Ide az a pedagógus, egészségügyi dolgozó, orvos került, aki a hétköznapok kihívásaival szembenézve segít másokat, tetteivel, elhivatottságával példamutató lehet a közösség számára.

A szegedi doktornő azt írja, hogy 9 éves kora óta gyermekorvosnak készült, és a gyerekgyógyászat, valamint a gyermekintenzíves munka mellett a szegedi koraszülött életmentésben is részt vesz. Öt évvel ezelőtt ő indította el a „Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek” programot, ami 2019-ben alapítvánnyá alakult. Vezetője volt a Tündéri doktornéni nevű online gyermekorvosi rendelő csoportnak, ahol mintegy 20 ezer szülőnek adtak választ a kérdéseikre.

Mottóját Johann Wolfgang von Goethétől kölcsönözte: „Bármihez, amit megtehetsz, vagy megálmodsz... fogj hozzá. A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

A szegedi Tajti Zsanettre ide kattintva lehet szavazni.

z

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gyermekklinika Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ szavazás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés