Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. február 13. 12:05 Forrás: pickhandball.hu

Szívbeteg kisfiúnak segít a MOL-Pick Szeged, segítsen ön is!

Február 22-éig lehet licitálni Mikler, Bánhidi, és a következő BL-ellenfél, a PSG csapatának mezére. A pénzt egy szívbeteg kisfiú és családja kapja.

Hirdetés
Hirdetés

A másfél éves Batonai Patrik komoly műtét előtt áll, szívtranszplantáció vár majd rá. A beavatkozás után megváltozik az ő és a családja élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet biztosíthatja. Ebben szeretne a MOL-Pick Szeged segíteni, hogy minden a lehető legjobban alakuljon a kisfiú és a család életében.

Ennek érdekében hétfőn elindítottak a Vaterán három licitet: Mikler Roland, Bánhidi Bence és a PSG csapatának mezére lehet licitálni. Ezt bárki megteheti, a csapat abban bízik, hogy minél nagyobb összeggel tudja támogatni Patrikot és családját. A licit február 22-én zárul.

A klub oldaláról az is kiderül, hogy a családot meghívta a csapat a hét meccsére, így a kis Patrik ott lesz a lelátón a francia PSG elleni vasárnapi BL-összecsapáson.

„Mi is és ők is izgalommal várják a nem mindennapi találkozót, a csoportrangadót” – írja a MOL-Pick Szeged a hivatalos oldalán.

A csapat egy rövid videót is készített, amivel a Facebookon népszerűsítik jótékonysági akciójukat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda jótékonyság kézilabda MOL-Pick Szeged szívbetegség szívművét Bánhidi Bence Mikler Roland

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés