Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. február 7. 15:41

Alkalmatlan az újpesti stadion gyepe, Szegeden játszanak a lilák

Kék-fekete-zöld és most már lila is lesz egy kicsit a püspöki stadion. Kiss-Rigó László focicsapatának székhelye a Ferencváros ősi riválisának, az Újpestnek ad teret a játékra. Ilyet is lehet a mennyeiben.

Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas darabokban vált fel a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség játékra alkalmatlannak nyilvánított. Ezért az Újpestnek gyorsan pályát kellett szereznie.

Akkora a baj, hogy a Fradi elleni rangadót elhalasztották, kedden pedig már a Szent Gellért-stadionban fogadják az Videotont a kupában.

A Fehérváriaknak így déjà vu-jük lehet, mert épp a szegedi gyep volt az, ahol kínosan nehezen, egy öngóllal, de továbbjutottak a Magyar Kupa 9. fordulójában.

Sőt, elképzelhető, hogy, ha már nem is a püspöki csapatnak köszönhetően, hanem a rossz minőségű gyepnek hála, NB I-es meccseket láthat a szegedi közönség. Hab a tortán, hogy az Újpest februárban a Kaposvárt és a Puskás Akadémiát fogadja, lehet, hogy Szegeden.

Arra is számítani lehet, hogy az ugyancsak lila szívvel élő békéscsabai szurkolók látogatnak majd Szegedre, megnézni a budapesti sorstársaikat a püspöki stadionban.

Meccsnapon elmegy a plázáig a 2-es villamos

A vasárnapi Gyirmót elleni hazai mérkőzés alkalmával az SZKT a 2-es villamost elközlekedteti a Szeged Plazáig. Íme, a módosított menetrend.

Szeged Plaza végállomásra betérő járatok a rendezvény kezdete előtt:

Érintett járatok Szeged Plazán keresztül Európa liget végállomás irányban:
Szeged pályaudvar indulás: 15.55, 16.05, 16.15 óra.

Szeged Plaza végállomásra betérő járatok a rendezvény végeztével:

Érintett járatok Szeged Plazán keresztül Szeged pályaudvar végállomás irányban:
Európa liget végállomás indulás: 19.00, 19.15, 19.30 óra.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: stadion Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szent Gellért Fórum Újpest FC

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés