Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. február 6. 05:59

Februári szélvihar: a 9/19-es trolik már a megszokott útvonalon járnak

Az 5-ös és a 7A-s trolik egész nap a mai rendkívüli menetrend szerint járnak.

Hirdetés

Friss infó az SZKT-től: „félig visszakapták” a trolik a Széchenyi teret

A 9/19-es trolik már a hagyományos útvonalon, a megszokott menetrend szerint közlekednek, viszont az 5-ös és a 7A-s trolik ma egész nap „kettévágva” közlekednek, azaz, át kell szállni az 5-ös troli esetében, a 7A-sok pedig az Attila utcánál fordulnak vissza a Bakay Nándor utca felé.

Péntektől viszont már ezek a járatok is a szokott rendben járnak.

 

Korábban írtuk:

Az 5-ös és a 7A-s trolibusz közlekedését érinti a változás, illetve a Széchenyi téren a megállókat ideiglenesen áthelyezik.

Az 5-ös trolibusz a Széchenyi tér lezárása miatt az alábbiak szerint közlekedik:

  • Körtöltés utca végállomásról Attila utca ideiglenes megállóhelyig (ideiglenes végállomásig), innen a 9-es vagy a 19-es trolibusszal lehet tovább közlekedni a Széchenyi tér/Híd utca ideiglenes megállóhelyig, majd továbbutazni a Vár utca megállóhelytől Gyermekkórház végállomásig.
  • Gyermekkórház végállomásról Vár utca megállóhelyig trolibusszal, ezt követően gyalog átkelni a Károlyi utca megállóhelyig, ahonnan a 9-es, 19-es trolibusszal a Mars tér megállóhelyig lehet tovább közlekedni, innen Körtöltés utca végállomás irányába az 5-ös trolibusszal tovább utazni.

A 7A-s trolibusz Bakay Nándor utca végállomás és Attila utca ideiglenes megállóhely (ideiglenes végállomás) között közlekedik.

A 9-es és a 19-es trolibuszok a vonal teljes hosszában közlekednek, ideiglenes megállóhelyeik: Széchenyi tér/Híd utca; Károlyi utca. Ezeket a megállókat használják a Volánbusz járatai is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: lezárás Széchenyi tér szél szélvihar SZKT terelés Volánbusz
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés