Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. január 30. 18:30 Forrás: Szegedi Tükör

Mindig tisztelte munkatársait a kilencvenéves Horváth József

Vídia, főiskola, MÉH-telep: bárhol dolgozott, szerették, becsülték a szépkorú szegedi férfit.

Hirdetés

Horváth József 1930. január 1-jén született Tápén. A Vitéz-telepi iskolában végezte el a nyolc osztályt, majd a Mérey utcai közgazdasági technikum esti tagozatára járt. Harmadikos volt, amikor a Vídia Nagykereskedelmi Vállalathoz került irodai munkára. Hozzáállását és tudását elismerték, ezért beiskolázták, és elvégezte a számviteli főiskolát. Tizenhét évig volt a vállalat munkatársa, tíz évig könyvelő, majd számviteli osztályvezető, végül gondnok. Ezután a Dorozsmai úti MÉH-telepen dolgozott áruforgalmi előadóként. Innen vonult nyugdíjba.

Nyugdíjasként még öt évig dolgozott főportásként a vágóhídon. Időközben feleségével kiskereskedelmi vállalkozásba kezdtek, amely még mindig jövedelemkiegészítést biztosít számukra.

Horváth Józsefet minden munkahelyén elfogadták, szerették a természete miatt; mindig higgadt volt, nem nézett le senkit, tisztelte a másik embert, beosztásától függetlenül. Horváth Józsefnek egy lánya született, s két fiú unokája van, akik végzett mérnökök.

A 90 éves Horváth Józsefet Szécsényi Rózsa alpolgármester, Tápé önkormányzati képviselője és Farkas Katalin, a humán közszolgáltatási iroda munkatársa köszöntötte a város nevében.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: nyugdíjas Szécsényi Rózsa Szegedi Tükör szépkorú
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés