Hirdetés
Szegeden 2020. január 29. 13:14 Forrás: forbes.hu

Amerikában mutatkozott be a szegedi Antavo új fejlesztése

A szegedi startup cég termékét olyan világcégek képviselői próbálták ki egy amerikai szakmai kiállításon, mint a Disney vagy a H&M.
Hirdetés

Minden évben januárban rendezik meg az NRF Retail Weeket, ami Amerika legnagyobb kereskedelmi kiállítása. Erre az eseményre kapott meghívót a marketingszofvereket fejlesztő szegedi Antavo, többek között olyan világcégek mellett, mint a Microsoft, a Google, az American Express vagy a Starbucks.

Az Antavo fő terméke egy személyre szóló hűségprogramokat kínáló marketingszoftver. Ügyfeleik offline és online is elérik vásárlóikat hagyományos vagy digitális hűségkártyákkal vagy webshopba épített hűségprogrammal.

A cég terméke azonban leginkább az „in real life”-nak nevezett megoldása miatt egyedi, ami lehetővé teszi, hogy akkor is kapcsolatba lépjenek az adott cég vásárlóival, amikor az nem vásárol.

A technológia lényege, hogy az okosmobilokon található NFC-kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók a telefonjukat az eszköz oldalának érintve könnyedén bejelentkezhessenek vagy regisztrálhassanak az adott bolt hűségprogramjába.

A szegedi cég a kiállítás nulladik napján, egy zártkörű bemutatón ismertette legújabb fejlesztését, a Loyalty Experience Kioskot, ami egy NFC-t használó, érintőképernyővel, arcfelismeréssel és mozgásérzékelős kamerával ellátott eszköz, mely ablakot nyit az újgenerációs hűségprogramok felé - olvasható az Antavo közleményében.

A rendezvényen többek között a Disney, a Lush és a H&M képviselői is kipróbálták azt, és a hírek szerint hamarosan élesben is használják majd egyes üzleteikben.

Mind a technológiai, mind a szoftveres oldal fejlesztése az Antavo szegedi irodájában történik.

A cég eddig is számos elismerést gyűjtött be. Tavaly nyáron elnyerték a Drapers Digital fődíját Legkiemelkedőbb online ügyfélszerzési stratégia kategóriában. Ugyancsak tavaly a cég Szeged belvárosában lévő irodáját választotta a legjobbnak a szakmai zsűri Az év irodája-pályázaton, kisvállalati kategóriában.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Antavo elismerés okostelefon vásárlás startup