Ziccer 2020. január 23. 06:35

Mentorprogram sportoló lányoknak

A Szegedi Tisza Squash SE Aktív Lányok elnevezéssel a 7–15 éves lányok sportolásának támogatására indított mentorprogramot 2019-ben.

A hat hónapos együttműködés során egy tapasztalt sportolónő, mint mentor, és egy fiatal sportolólány, mint mentorált között alakult ki szakmai kapcsolat. A program szegedi részvevői az ATSK, az SZVTK és a Tisza Squash SE sportolói közül kerültek ki. A programban arra építettek, hogy a lányok motivációja nem csak edzőktől, testnevelőktől, szülőktől származhat. A saját sportágukban már sikert elért, tapasztaltabb sportolóktól való tanácsok, bátorítások sokszor többet érnek, mint a megszokott személyek szavai. A mentorpárok együtt fogalmaztak meg célokat, amiket írásban rögzítették. A felek aktívan kommunikáltak, megbeszélték a sikereket, problémákat, majd a program végén záró beszámolót írtak, így képet kaptak a befektetett munka eredményeiről.

Jogi nyilatkozat

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben a Tisza Squash SE vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

(X)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Tisza Squash SE