Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Költségvetési csalással vádolják a Pesti Srácok „szavahihető” informátorát
Szegeden 2020. január 21. 10:37

Költségvetési csalással vádolják a Pesti Srácok „szavahihető” informátorát

Kovács Gábor büntetett előéletű állampolgár szerint évekkel ezelőtt egy adócsalási ügyben majdhogynem szándékosan ítélte őt el a most a Szeviép-ügyet másodfokon tárgyaló bírónő, akinek a férje vezette Éptárker aztán beruházásokat nyert el a fideszes polgármester vezette Bakson Kovács helyett. Közben Kovács nemhogy megjavult a börtönben, hanem a jelek szerint tovább „rendetlenkedik”.

Hirdetés

Szemléztük már Füssy Angélának, a Pesti Srácok című dezinformációs oldal egyik leglelkesebb „igazságkeresőjének” ezt a cikkét, de most néhány mondatot újra, szó szerint kiemelnénk. Ezeket:

„Kovács Gábor 2012–14 között képviselő, 2014–15 között bizottsági külsős tag volt. 2012 év végén indult egy büntetőeljárása adócsalás miatt. Az első fokú ítéletet 2014 áprilisában mondta ki Nóvé Ágnes bírói tanácsa a Szegedi Járásbíróságon. Akkor 2 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélték, amit másodfokon a törvényszék megfelezett, aránytalannak tartva a járásbíróságon kiszabott büntetési tételt. A képviselő jó magaviselet miatt végül mindössze 6 hónapot ült.

Kicsivel később:

„Kovács Gábor kijelentette, hogy már meg is bízott egy ügyvédet és perújrafelvételt kér, valamint az Országos Bírósági Hivatalhoz fordul.”

A Pesti Srácoknak nyilatkozó Kovács Gábor baksi „építési vállalkozó” szerint Nóvé Ágnes gyakorlatilag direkt ítélte el, hogy ne csak úgy általában Magyarország járjon jól azzal, ha ő börtönbe megy egy kis időre, hanem a bírónő és férje még külön is. Kovács szerint ugyanis csak azért nyerhette egymás után az Éptárker Kft. a falusi megbízásokat, mert ő le volt sittelve, nem tudott indulni azokon a pályázatokon. Ismert, Nóvé Ágnes az egyik bíró, aki ellen a teljes jobboldali lakájmédia a Füssy Angéla vezetésével a Szeviép-ügy másodfokú ítélete után háborút indított, relativizálva, és ellehetetlenítve a bíróságok működését, maradék függetlenségüket, ítélkezési szabadságukat is elvéve.

A fönti idézetek fényében különösen érdekes, hogy Kovács Gábor baksi építési vállalkozónak újra jelenése volt a bíróságon, lásd képünket.

Költségvetési csalással vádolják, ha bűnösnek találják, akkor arra szokás azt mondani, visszaeső. Január 20-án volt az ügyének az első fokú tárgyalása. Izgalommal várjuk az első fokú, majd a másodfokú jogerős ítéletet is.

Közben várjuk azt is, hogy Füssy Angéla „kiderítse” erről az ügyről, erről a tárgyalásról is Nóvé Ágnes tehet. Sőt, az ügyet tárgyaló bíró, Bathó Nikolett rokoni kapcsolatban van vele, plusz benne van az Éptárkerben is. Hiszen lassan az egész szegedi bíróság a rokona, ismerőse, titkos cégtársa a bírónőnek...

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Baks bíróság Éptárker Kft. per Szeviép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés