Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Triplán tér vissza nyáron a Dóm térre az Apáca show: újabb előadást hirdettek meg
Művház 2020. január 15. 09:01

Triplán tér vissza nyáron a Dóm térre az Apáca show: újabb előadást hirdettek meg

Hatalmas az érdeklődés a Szegedi Szabadtéri Játékok idei egyik legnépszerűbb musicalje iránt. A sztárokkal teli produkcióra úgy fogynak a jegyek, hogy a tervezett két előadás helyett már biztos, hogy lesz egy harmadik is.

Hirdetés

Szemkápráztató ruhák, fülbemászó dallamok és igazi sztárkavalkád jellemzi az idei évadban visszatérő közönségkedvenc musicalt, az Apáca show-t. A ’90-es évek ikonikus vígjátékának színpadi változatát a Dóm téren láthatta először a magyar közönség. A darab nemcsak a Broadway-n aratott hatalmas sikert, a szabadtéri nézői is rajongásig megszerették a 2018-as évadban, így nem csoda, hogy a darab nyáron triplázni fog.

A nagysikerű produkció a szegedi színpadra Szente Vajk rendezésében tér vissza.

Már nyilvános a szereposztás is: Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, Alföldi Róbertet pedig gengszterként, Curtis Jackson szerepében láthatjuk ismét az előadásban.

A diszkódívát, Deloris Van Cartier-t Sári Évi játssza, míg a neki rejtekhelyet biztosító szigorú zárdafőnöknőt Janza Kata alakítja. O’Hara atyát ezúttal is Csonka András játssza.

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Zikkurat Színpadi Ügynökség fergeteges darabja a plusz előadással július 31. és augusztus 1. mellett augusztus 2-án igyekszik majd újra elvarázsolni el a Dóm téri nézőket. Az új előadásnapra a szabadtéri jegypénztárában és a szegediszabadteri.hu oldalon az érdeklődők már megválthatják belépőiket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 2020-as évad Apáca Show előadás Szegedi Szabadtéri Játékok