Túl a városon 2020. január 14. 16:15

Fantasztikus alapossággal buktatja le Baks függetlenként fideszes polgármesterét a Pesti Srácok

Végigveszik, ahogy egy, a megyei közgyűlésben Fidesz–KDNP jelöltséggel induló független polgármester egymás után adja a beruházásokat az Éptárkernek, amelyben benne van Nóvé Ágnes, a fideszes díszcégnek, a Szeviépnek a vezetőit másodfokon felmentő bírói tanács tagja.

Elképesztő vehemenciával ír a Pesti Srácok arról, hogy Bakson hogyan nyerte sorra a különböző önkormányzati beruházásokat az Éptárker Kft. Tudják, ez az a cég, amelyben benne van Nóvé Ágnes bíró, aki tagja volt annak a tanácsnak, amely fölmentette másodfokon az egyik fideszes mintacég, a Szeviép vezetőit.

  • Baks polgármestere Búza Zsolt.
  • Búza Zsolt először 2006-ban nyert polgármester-választást a településen, és azóta megnyerte a 2010-es, a 2014-es és a 2019-es választást is.
  • Búza Zsolt független polgármester.
  • Legalábbis ezt mondja magáról.
  • Legutóbb függetlenként Csongrád megye közgyűlésébe a Fidesz–KDNP jelölte – akárcsak Nemesi Pált Szegeden, ahol ő függetlenként volt Fidesz–KDNP-s polgármesterjelölt.

A Pesti Srácok cikke szerint az Éptárkert Bakson a fideszes független polgármester tömi munkával, miközben a cég a teljes jobboldali sajtó lázálma szerint majdhogynem Botka Lászlóé?

Van ilyen mesteri félrevezetés a NER-ben? Nem inkább arról van szó, hogy Botka László már valójában fideszes? Még a végén ezt is kiderítik...
Vagy sokkal inkább az van, hogy jobboldalról leplezték le a Fideszt és az összes hozzá kötődő szeviépes hazugságot.

gszl

Nyitóképünket a Kistelekjárás honlapról vettük át.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Éptárker Kft. ítélet Szeviép Baks Búza Zsolt