Hirdetés
Szegeden 2020. január 7. 14:20

SZTE nélkül idén sem rendeznek Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást

A Szegedi Tudományegyetem idén is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2020. január 9-11. között rendeznek meg Budapesten, a Hungexpo „A” csarnokában.

Hirdetés

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme és a legzöldebb hazai intézmény – minden évben részt vesz az Educatio kiállításon. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén idén is az SZTE mind a 12 kara és Tanárképző Központja is képviselteti magát.

Az SZTE képviselői az FF03-as standnál várják az érdeklődőket, hogy első kézből adjanak választ a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekre.

A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig.

Aki ellátogat az SZTE standjához, a képzések, a kutatási és tudományos tevékenység mellett mindent megtudhat a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről és az SZTE+ programról.

Az SZTE Karrier Iroda munkatársa ingyenes pályaorientációs tanácsadással várja a továbbtanulás előtt állókat. Az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó. Az SZTE standjánál mindenki kézhez veheti az egyetem 2020/2021-es tanévre szóló felvételi kiadványát, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Tudományegyetem SZTE Educatio Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás