Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Húszéves testvére ölte meg a mórahalmi fiút, akinek holttestét egy leégett házban találták meg szombaton
Kék hírek 2020. január 5. 10:44 Forrás: MTI

Húszéves testvére ölte meg a mórahalmi fiút, akinek holttestét egy leégett házban találták meg szombaton

Az elkövető beismerő vallomást tett.

Hirdetés

Testvére gyilkolta meg azt a mórahalmi férfit, akinek holttestét egy leégett családi házban találták meg szombaton – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombaton Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzeset oltási munkálatai után a katasztrófavédelem munkatársai egy holttestet találtak a helyszínen. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát gyilkosság okozta.

A nyomozók a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A megalapozott gyanú szerint a húszéves férfi egy vitát követően leszúrta a testvérét, majd rágyújtotta a házat. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását – tudatta a rendőrség.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gyilkosság Mórahalom rendőrség tűz tűzoltóság
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés