Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. január 3. 13:33 Forrás: police.hu

Csak belépésre használható a Röszke közúti határátkelő

A belépés gyorsítása érdekében ideiglenesen csak a Magyarországra belépő utasok használhatják a Röszke Közúti Határátkelőhelyet. A kilépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a kiléptetés.

Hirdetés

A Nyugat-Európa felé tartó forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében

január 3-án, pénteken 14 órától 19 óráig, csak a belépő forgalom használhatja a Röszke Közúti Határátkelőhelyet.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén.

A kilépő utasok a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet használhatják Szerbia felé. A két átkelő teljes kapacitáson üzemel.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű Tompa, Tiszasziget, Kübekháza vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi három átkelő naponta 7 és 19 óra között vehető igénybe.

Fontos hangsúlyozni, Kübekházán, Tiszaszigeten és Ásotthalmon csak a szerb, valamint a schengeni és az uniós tagországok állampolgárai léphetnek át, illetve az autóbusz kivételével csak a személyforgalom veheti igénybe.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: határátkelő rendőrség Röszke
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés