Hirdetés
Szegeden 2020. január 1. 02:07

Boldog 2020-at! Szeged a Széchenyi téren áttopogta magát az új esztendőbe

Képriport
Merész választásnak tűnt a vajdasági lakodalmas rockzenekar, de Bugyi Zoltánék pillanatok alatt zsebre rakták a közönséget.
Hirdetés

– Nézd meg, tele a tér, mindenfelé táncolnak és énekelnek. Tudod miért? Mert ők nem azt a gagyit csinálják, mint akik követték őket – adott gyorselemzést Horvát Lajos a Deák-szobor előtti padnál arról, miért volt jó ötlet meghívni a 3+2-t a szegedi Széchenyi téri szilveszteri buliba. Fotózni nem hagyta magát, azt mondta, van itt elég fotogén bulizó, de azt még gyorsan elmondta, az idei jobb buli, mint a tavaly volt. – Kinn voltam akkor is, mert kíváncsi voltam a Lóci játszikra, de... Nem jött be... Őket se szeretem, de tudnak hangulatot csinálni, és ilyenkor ez a fontos szerintem.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat!

Az biztos, hogy hangulat volt Bugyiék minden ismert, slágerré lett dalukat eljátszották, Kombi feleségéről éppúgy énekeltek, mint a halvány őszi rózsáról. A visszaszámlálás előtt még eljátszották a Kis falumbant is, ekkor már javában lődözték a lakossági tűzijátékokat az égre, a teret belengte az a semmivel sem összehasonlítható jelzőrakétaszag, majd lekapcsolták a városháza környékén a fényeket, nullára értünk a számolásban,

  • dudálás,
  • csók,
  • ölelkezés,
  • csillogó szemek,
  • Himnusz,

majd jött a szépséges tűzijáték. Utána még volt egy kis 3+2, majd gyorsan elköszöntek, hogy szerelhessen az Útközband.

Akik írásunk megjelenésekor még javában játszottak, sőt, biztos, hogy alig akarták abbahagyni – a közönséghez hasonlóan.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 3+2 Széchenyi tér Szilveszter Útközband