Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Unalmas szilveszteri és újévi műsorok helyett: Esztergályos Cecília, Illényi Katica, Sándor György a Szeged TV-ben
Szegeden 2019. december 31. 17:51 Forrás: Szeged Televízió

Unalmas szilveszteri és újévi műsorok helyett: Esztergályos Cecília, Illényi Katica, Sándor György a Szeged TV-ben

A Szeged Televízió érdekes és szórakoztató műsorokkal várja nézőit az óév utolsó és az újév első napján.

Hirdetés

December 31. 19.25 – Esztergályos 75

Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színésznő 2019-ben ünnepelte 75. születésnapját. Művésztársai a Körúti Színházban meglepetésműsorral köszöntötték. Ennek összefoglalóját nézhetik meg a Szeged Televízióban többek között olyan fellépőkkel, mint Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Beleznai Endre, Csonka András és természetesen az ünnepelt, Esztergályos Cecília.

December 31. 21.35 – Piedone nyomában

Aki véletlenül lemaradt róla karácsonykor, annak ismét figyelmébe ajánljuk Király Levente szívmelengető portréfilmjét, Bud Spencerről, akinek teljes életútját nyomon követi a film a születéstől a halálig.

Január 1. 18.20 – Görög Ibolya előadása a Mentorhálóban

Görög Ibolya protokollszakértő rendszeres előadója a népszerű Mentorháló sorozatnak az IH-ban. Most az étkezés protokolljáról tartott előadását nézhetik meg, mely arról szól, hogy minden az asztalnál dől el. „Láttad te már enni?” – állva vagy ülve? Hogyan illik és ehhez hogyan kell teríteni? Aki megnézi ezt a Görög Ibolyásan tálalt hetven percet, biztosan igazodik majd el a különböző módozatok között.

Január 1. 19.30 – Tango Classic – Illényi Katica koncertje

„A koncertre készülés jegyében elkezdtem argentin tangó táncot tanulni. Megértettem, hogy miért olyan népszerű ez a stílus. A zenével szinte együtt úszik a test. Gyönyörű férfi-nő kapcsolódás. Alázat és szenvedély. Zenében és táncban is” – így ajánlja ezt az estet Illényi Katica Artisjus és Liszt-díjas hegedűművész.

Olyan művek szólalnak meg, amelyek a XX. század tangó zeneművészetének meghatározó és kiemelkedő darabajai, de magyar szerzők – többek között Ábrahám Pál, Kolta Lajos – a műfajban írt dalai is hallhatóak lesznek.

Január 1. 21.55 – A sandorgyuri

Tréfamisszionárius? Viccvátesz? Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! Az ország egyetlen humoralistájáról, a Kossuth-díjas Sándor Györgyről készített életműportérfilmet Kocsis Tibor 80 év 50 percben mottóval.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mentorháló Szeged Televízió Szilveszter Bud Spencer Esztergályos Cecília Görög Ibolya Illényi Katica Sándor György

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés