Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Hallott már híres magyar kenusokat gitározva Szent Jupátról énekelni? Még nincs karácsony, de végre ennek is eljött az ideje!
Színes 2019. december 23. 13:45

Hallott már híres magyar kenusokat gitározva Szent Jupátról énekelni? Még nincs karácsony, de végre ennek is eljött az ideje!

Wichmann Tamás és Vajda Attila a sportáguk védőszentjéről daloltak egy évzáró rendezvényen. Az erről készült videót hiba lenne kihagyni.
Hirdetés

A felvételen szereplő felirat szerint december 16-án történt a zene- és sporttörténeti jelentőségű előadás: a Dunaferr Kajak-Kenu SE évzáróján Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszer olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37-szeres magyar bajnok kenus, élő sportlegenda és híres ex-kocsmáros énekel a kenusok védőszentjéről, Szent Jupátról, mellette gitáron kíséri a szegedi Vajda Attila, olimpiai bajnok kenus, aki a felvétel elején az énkelést inkább meghagyja a nagy öregnek, később viszont ő is lelkesen dalol.

Mi mást mondhatnánk erre, mint amit a videó leírása is: „Szép volt Tamás és Attila! Köszönjük.”

Azt pedig mindezek láttán csak őszintén remélni tudjuk, hogy Wichmann Tamás nyerésre áll a betegséggel folytatott harcban! (Részletek a fent linkelt ATV-riportban.)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kajak-kenu Vajda Attila