Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Vasárnap délután háromtól csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely
Kék hírek 2019. december 22. 14:32

Vasárnap délután háromtól csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

Az átlépés gyorsítása érdekében vasárnap 15 órától ideiglenesen csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet, a belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya-átkelőn folyamatos a beléptetés

Hirdetés

Az intézkedés célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentsék a várakozási időt Röszkén közölte Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Ezzel egyidejűleg az autópálya átkelőn a belépő sávokból további kettőn biztosítanak lehetőséget a kilépésre, így a két röszkei átkelőn, összesen 15 forgalmi sávon léphetnek majd ki az utasok az országból.

A belépő utasok a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű Tompa, Kübekháza, Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi három átkelő naponta 7 és 19 óra között a szerb és uniós állampolgárok vehetik igénybe - tudatta a százados.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség honlapjának határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Röszke közúti határátkelőhely rendőrség torlódás Útinform
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés