Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. december 17. 07:28

Jön John Newman Szegedre! Megvan a 2020-as SZIN első sztárfellépője

És már az is biztos, hogy a Bagossy Brothers Company, a Magna Cum Laude, és a jövőre 20 éves 30Y is fellép Szegeden augusztus végén.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői nem bízzák a véletlenre a december 31-ig tartó jegyakciójukat: a mai naptól hivatalos, hogy

a jövő évi fesztivál egyik sztárfellépője a 2010-es évek egyik legjobb hangú brit énekes-dalszerzője, az évtized elején csodagyerekként feltűnt, még mindig csak 29 éves John Newman,

akinek legnagyobb slágerét, a Love Me Again-t az is hallotta már legalább egy tucatszor az elmúlt években, aki valójában azt sem tudja, ki ez a srác.

Pedig John Newmant érdemes ismerni: nem csak egyedi, karakteres hangjával tűnik ki az évtized európai popmezőnyéből, de maga mögött tud két teljesen tisztességes nagylemezt (a 2013-as Tribute és a 2015-ös Revolve), néhány világslágerré vált kollaborációt (a Rudimentallal és a szupersztár Calvin Harris-szel), és híres kirobbanó erejű koncertjeiről.

Newman az elmúlt években többször is járt Magyarországon, legutóbb idén nyáron a Strand Fesztiválon lépett fel Zamárdiban, de jól sikerült koncertet adott például a Sziget nagyszínpadán is 2016-ban.

Karrierje a sikerek mellett a folyamatos küzdelemről is szól: 2012 óta kétszer diagnosztizáltak nála agydaganatot, másodjára 2016-ban. A legutóbbi ezzel kapcsolatos hírek szerint sikerült urrá lenni a betegségén, jól van.

Új albumot a 2015-ös Revolve óta nem adott ki, viszont idén szeptember végén jelent meg A.N.i.M.A.L című, négyszámos kislemeze.

Newman mellett már három hazai zenekarról is lehet tudni, hogy Szegeden zárják a nyári fesztiválszezont: a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és huszadik születésnapját ünneplő 30Y is koncertet adnak a 2020-as Szegedi Ifjúsági Napokon.

Az év legnagyobb szegedi bulija jövőre augusztus 26-tól 29-ig tart majd Partfürdőn, december 31-ig pedig egészen barátinak mondható áron, 18 ezer 990 forintért lehet rá bérletet venni.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fesztivál koncert nyár pop Szegedi Ifjúsági Napok SZIN 30Y Bagossy Brothers Company John Newman Magna Cum Laude rock soul SZIN 2020
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés