Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Olyan feldolgozást készített a szegedi Fool Moon a Led Zeppelin egyik legnagyobb slágerére, hogy tátott szájjal hallgatjuk még harmadjára is
Művház 2019. december 14. 08:47

Olyan feldolgozást készített a szegedi Fool Moon a Led Zeppelin egyik legnagyobb slágerére, hogy tátott szájjal hallgatjuk még harmadjára is

A felvételen a holland énekes, Ludovique, és a szintén szegedi FMaN is közreműködik. A legjobb acappella cover, amit idén hallottunk.

Hirdetés

Közhely, meg minden, de a Stairway To Heaven alábbi feldolgozásához nem nagyon tudunk többet írni annál, mint amit a címben és a leadben már leírtunk. 

Vagy talán csak még annyit, hogy a Fool Moon-os srácok mellett a két közreműködő, a hatalmasat éneklő holland Ludovique (vagyis Luc Devens) és a beatboxoló FMaN (vagyis Molnár Tibor Trap Kapitány a Tha Shudrasból) is kiváló, és még a hozzá készített klip is príma.

Remekül építkező, világklasszis produkció, ami az utolsó két percben tényleg a zseniális szintet súrolja. Szerintünk Robert Plantnak és Jimmy Page-nek is tetszene.

Tegyen magának egy szívességet, hallgassa meg, aztán hallgassa meg újra!

Azoknak pedig, akik esetleg nem ismerik az eredeti dalt (létezik ilyen ember egyáltalán?!), a biztonság kedvéért itt van az is.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fool Moon énekes éneklés FMaN Ludovique Tha Shudras acappella Led Zeppelin rock pop feldolgozás beatbox zene
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés