Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Varga Viktor karácsonyi dalának több köze van Szegedhez és a környékhez, mint elsőre gondolnánk
Művház 2019. december 14. 11:00

Varga Viktor karácsonyi dalának több köze van Szegedhez és a környékhez, mint elsőre gondolnánk

A hozzá készített videoklip jeleneteit Szegeden és Szatymazon forgatták, helybéliek a szereplők is.

Hirdetés

Karácsonyka címmel készített dalt az ünnepekre Varga Viktor, a felvételen Zabos Regina vajdasági énekesnő is közreműködik. A hozzá készült klip december ötödikén jelent meg a YouTube-on, jelenleg valamivel több mint 18 ezer megtekintésnél jár.

Ami pedig ebben szegedi szempontból érdekes, hogy a videó jeleneteit egy szegedi család otthonában, valamint Szatymazon a repülőtéren, a Dankó Pista Művelődési Ház tetején, illetve a Szent István király templomban forgatták. A szereplői is szegediek, szatymaziak és sándorfalviak, az egyik rövid jelenetben a szatymazi és sándorfalvi plébániai kormányzó, Sutka István is látható.

De nem csak a videoklipnek van köze a környékhez: a dalban két sándorfalvi kislány vokálozik, György Lola és Tompai Zsuzsanna, mindketten a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, utóbbi szerepet is kapott a videóban.

„Régóta szerettem volna írni egy olyan karácsonyi dalt és szöveget, ami kicsit más, amilyenek mi vagyunk. A célunk az volt, hogy minden korosztálynak legyen benne valami, ami tetszik, ezért ilyen sokrétű a dal”

– árulta el a Karácsonyka című szerzeményéről Varga Viktor.

„A klipben is a humort, az őszinteséget és az egyszerűséget helyeztük előtérbe, amellett, hogy közérthető módon a családok összekovácsolása is cél: az a létállapot, amikor mindenki boldog, és együtt várakozunk, és ünneplünk. Szüleim számomra csodálatos gyermekkort teremtettek, és boldogan emlékszem vissza gyermekkorom karácsonyaira” – mondta az énekes, aki nem csak főszereplője, de rendezője, részben operatőre, valamint vágója is a videoklipnek.

„Szeged fontos hely az életemben, hiszen ott születtem”

– tette mindehhez hozzá Varga Viktor.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: karácsony pop videoklip énekes Mikulás repülőtér Sándorfalva Szatymaz templom ünnep Varga Viktor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés