Ziccer 2019. december 13. 12:06 Forrás: pickhandball.hu

Új cégvezetője van a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapatnak

A választás Kósa Gáborra esett, akinek nem ismeretlen a kézilabda világa.

Hirdetés
Hirdetés

Az új cégvezető a csapat honlapjának elmondta, több szegedi barátja is van, így nem került ismeretlen helyre. Kósa Gábor évekig dolgozott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata mellett, így a kézilabda világa sem ismeretlen számára.

„Ebből az időszakból származik a barátság, hiszen ezekben az időkben nagyon sikeres volt a dunaújvárosi csapat, így komoly meccseket játszottunk a Pick Szegeddel.” – emlékezett vissza. Az elmúlt években külföldön élt és dolgozott, de nem szakadt el a sporttól, hisz több alkalommal is segített nemzetközi porondon szereplő magyar csapatoknak is.

Kósa Gábor már Szegedre költözött feleségével és három gyermekével. „Biztos vagyok benne, hogy ők is hatalmas szurkolói lesznek a csapatnak.”

Egy patinás klubhoz kerültem, amelyre nagyon büszke vagyok. Izgalommal láttam munkához, az első hetekben az ismerkedés játssza a főszerepet, szerencsére januárban csak edzőmeccseket játszunk, így több időm lesz megismerni mindent. Azt mindig is tudtam, hogy egy remek közösséget alkot a MOL-PICK Szeged-család, kiváló a hangulat a meccseken. Az emberek Szegeden és környékén imádják a kézilabdát, ami hatalmas dolog.” – zárta a beszélgetést az új cégvezető.

(fotó: pickhandball.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabdacsarnok MOL-Pick Szeged cégvezető Kósa Gábor