Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. december 10. 12:48 Forrás: MTI

Rablótámadásban meggyilkoltak egy magyar nőt Nigériában

A nigériai sajtóbeszámolók szerint a gyilkosságot vasárnap késő este követték el a nő és kameruni származású férje közös lagosi otthonában, ahol három kisgyermekükkel éltek.

Hirdetés

A dunaújvárosi származású nőt a támadók megölték, férjét súlyosan megsebesítették, állapota válságos. A gyerekeknek nem esett bántódásuk, feltehetően nem voltak a lakásban a bűntény idején.

Az elkövetők azt állították, hogy villanyszerelési munkálatokat kell elvégezniük, és ennek ürügyén jutottak be a pár lakásába, ahol azonnal különválasztották és más-más szobába hurcolták őket. Először arra kényszerítették a nőt, hogy utaljon át nekik pénzt, majd elvették tőle a bankkártyáját. A híradások szerint a támadók savat itattak mindkét áldozattal, majd késsel megsebesítették őket, és a nőt egy párnával megfojtották. A férfi, sebesülése ellenére, segítséget tudott kérni, és a helyszínre kiérkező rendőrök mindkét támadót elfogták.

A kameruni férfi a Maersk nemzetközi szállítmányozási vállalat nigériai részlegének igazgatója. Egyes elképzelések szerint a pár elleni szándékos merényletet próbálhatták rablótámadással álcázni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Afrika gyilkosság rablás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés