Szegeden 2019. december 7. 15:12

Tarjánban ma egy kicsit még jobb volt élni

Képriport
December első szombatján, Tarján három legfontosabb teresedésén szervezett karitatív akciót a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány.

A Csillag térinek mondott Budapesti körút Spar előtt, a Víztorony téren a „szolgáltató ház” és a trafik között az átjárónál, illetve a Budapesti körúton a kerékpáros szervizpont közelében lehetett szombat délelőtt egy kicsit beszélgetni, teázni, szaloncukrot, stanglit kóstolni a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány önkénteseivel, az Összefogás Szegedért Egyesület önkormányzati képviselőivel, Mészáros Tamással, Tóth Károllyal, de ott volt a Víztorony téren Szabó Sándor Szeged MSZP-s országgyűlési képviselője is.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját

– Karácsony előtt ez már a második olyan karitatív megmozdulás, amelyet a közalapítvány egy uniós pályázati forrás segítségével valósít meg. Az volt a célunk, hogy az ünnepek előtt egy kicsit összehozzuk a városrész lakóit – mondta Goretity Gorán közösségfejlesztő. Az biztos, a nagy szombat délelőtti bevásárlási rohanásban jó páran megálltak a helyszíneken. – Körülbelül háromszázan voltak a három helyszínen. A közalapítványnak ez volt az utolsó ilyen programja az idén, de jövőre folytatjuk, szeretnénk minél több közösségépítő programot szervezni a tarjániaknak. Is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: jótékonyság Szeged Város Közösségéért Közalapítvány Tarján