Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. november 30. 19:55

Még három szombatja van, hogy csokit adományozzon a fénytrolin

Képriport
A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai várnak mindenkit szombat délutánonként a Híd utcában parkoló fénytrolin. Csokiért hűtőmágnes, bohócorr, hajtogatott lufi a jutalom.

Hirdetés

December 7-én, 14-én és 21-én áll meg még az SZKT fénytrolija a Széchenyi tér közelében a Híd utcánál, hogy délután fél öttől este nyolcig fölszállhassanak rá azok, akik legalább egy tábla csokival szeretnének segíteni a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorainak. Gere Anikó Mónika programkoordinátor elmondta, ilyenkor a csokikészleteiket töltik föl, szerencsére sokan segítenek nekik.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat!

Aki akar, az pénzadománnyal is segíthet, legalább ezer forintos adományért cserébe az SZKT 2020-as naptárát adják ajándékba. De hűtőmágnest, hajtogatott lufikutyát, na meg bohócorrot mindenkinek adnak. Sőt a gyerekek a bohócdoktorok a bohócorrpuszit is megtanítják az adományért cserébe.

Keressék az SZKT ZiU-ját a következő három szombaton a Híd utcai menza előtt. Csak egy tábla csoki. De nagyon sokat segítenek vele.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány Bohócdoktorok csoki csokoládé fénytroli jótékonyság Karitáció Alapítvány Szegedi Karácsonyi Hetek Szegedi Közlekedési Kft. SZKT Híd utca
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés